13. sep BIG GAME FISHING U HERCEG NOVOM – MEĐUNARODNO TAKMIČENJE U LOVU NA TROFEJNE RIBE

U organizaciji “Big Game Fishing Kluba” Herceg-Novi, od četvrtka do subote se održava “Big Game Fishing 2017”, takmičenje u lovu na tune, sabljarke i ostale trofejne ribe. Radojica Raco Gardašević u izjavi za naš Radio, rekao je da su se do sada prijavile 22 posade i da očekuje pravi spektakl.

– Takmičenje “Big Game Fishing” poprimilo je internacionalni karakter. Očekujemo posade iz Italije, Njemačke, Srbije, Hrvatske, Rusije, Švajcarske,  a u najavi je ekipa iz SAD-a. Večeras je svečano otvaranje a takmičenje počinje sjutra u osam ujutro i  traje tri dana. Pobjednika će odrediti vrsta i težina ribe, rekao je Gardašević.

Gardašević je dodao da će se u okvru takmičenja “Big Game Fishing”, u subotu, 16. septembra, održati takmičenje za djecu od sedam do četrnaest godina – „Little game“, sa početkom u deset časova, dok su prijave za ovo takmičenje istoga dana u devet sati.

Takmičenje će se održati u vodama Crne Gore a kreće se iz Gradske Luke Škver. Sportfishing kao idealan spoj zabave i avanturizma i veoma je popularn u svijetu, pa je tako i kod nas postao turistička atrakcija. Organizator je Fishing klub Herceg Novi, uz podršku Opštine Herceg Novi i Turističke organizacije Herceg Novi.

 

Nema komentara

Napiši komentar